پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل Current Limit Throttling پردازنده i7-6700K
نقل قول:
با سلام خدمت شما دوست عزیز
دوست خوبم اگر احساس میکنید ایراد از مادربرد هست . مادربرد را برای تست شنبه تحویل گارانتی بدهید . شماره پیگیری هم برای من خصوصی کنید . تا مورد شما را مستقیم پیگیری کنیم .
با تشکر از شما :11():
ممنون از پاسختون.
سعی می کنم شنبه مادربرد ببرم گارانتی.
نقل قول:
با قسمت Mainboard هم ضمیمه کردم
گرامی لینک بایوسی که دادم f7k هست . که جدیدتر از این هست اون را اپدیت کنید . بعد اگر مشکل باقی بود همانطور که نماینده آواژنگ گفتند ببرید برای تست برای گارانتی .
نقل قول:
ممنون از پاسختون.
سعی می کنم شنبه مادربرد ببرم گارانتی.
خواهش میکنم دوست عزیز . پذیرش شد شماره قبض گارانتی را برای ما خصوصی کنید تا مورد شما را پیگیری کنیم .
با تشکر :11():
نقل قول:
گرامی لینک بایوسی که دادم f7k هست . که جدیدتر از این هست اون را اپدیت کنید . بعد اگر مشکل باقی بود همانطور که نماینده آواژنگ گفتند ببرید برای تست برای گارانتی .
BIOS که داشتم F7g بود که نسخه شما F7k ریختم، تو عکس مشخصه و همچنان مشکل هست.
نقل قول:
BIOS که داشتم F7g بود که نسخه شما F7k ریختم، تو عکس مشخصه و همچنان مشکل هست.
اوکی پس طبق راهنمایی نماینده محترم آواژنگ عمل کنید .
نقل قول:
در شاتی که گذاشتید شات از قسمت main نگذاشته بودید .
بنا به تجربه خدمتتون عرض میکنم چون به تازگی هم با gaming 5 و هم gaming 3 سیستم بستم . توی هیچکدوم مورد شما رو ندیدم . شما با ضمیمه کردن همین موارد میتونید مادربرد را برای خدمات گارانتی پذیرش کنید .
این مساله راحت دیده نمی شه و حتما استرس تست با IBT یا Prime95 و... نیازه
نکته دیگه ای که یادم رفت رمم 3200MHz
اور نشده و همه چی Auto و پروفایل XMP
شاید این تست ها چون رم زیادی هم استفاده می کنند باعث فعال شدن محدودیت جریان می شن البته هر چی باشه به 255 آمپری که ست کردم نی رسه (مقدار واقعیش خیلی کمتر از این عدده)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
نقل قول:
این مساله راحت دیده نمی شه و حتما استرس تست با IBT یا Prime95 و... نیازه
نکته دیگه ای که یادم رفت رمم 3200MHz
اور نشده و همه چی Auto و پروفایل XMP
شاید این تست ها چون رم زیادی هم استفاده می کنند باعث فعال شدن محدودیت جریان می شن البته هر چی باشه به 255 آمپری که ست کردم نی رسه (مقدار واقعیش خیلی کمتر از این عدده)
البته تست شما رو نگرفتم . ولی من 40 دقیقه تست passmark burn in test و تست کامل pcmark 8 میگیرم قبل از تحویل سیستم .
در نرم افزار HWiNFO64 فلگ IA: Electrical Design Point/Other ICCmax,PL4,SVID,DDR RAPL و RING: Max VR Voltage, ICCmax, PL4 فعال می شه.
مشکل همون ICCmax هست احتمالا.
نقل قول:
سلام
فرکانس پردازنده تو بار زیاد کم می شه (اور 4.5 و ولتاژ 1.380 یا اور 4.4) ، فکر کردم مشکل از دماست ولی مشکل از دما نیست (دما زیر 90 هست و Temperature Throttling ندارم) و نرم افزار XTU اینتل Current Limit Throttling 100% نشون می ده!
تو BIOS محدوده جریان تا 255 بردم بالا ولی فرقی نکرد.
حتی در حالت بدون اور و تو حالت Default در BIOS تو فشار (IBT و Prime95) اتفاق باز هم رخ می ده.
یا مشکل از پردازنده است یا مشکل از مادربرد در اندازه گیری جریان. اگه مشکل از مادربرد باشه برگردوندن مادربرد و راضی کردن آواژنگ سخته!
ممنون می شم کمکم کنید.
مادربرد Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7
سلام
همانگونه که در اسکرین شات مشخص است ولتاژ هسته به هر دلیلی روی 1.356 ست شده که میتونه از تنظیمات اشتباه شما یا تنظیمات اتوماتیک مادربرد باشه
این پردازنده برای فرکانس 4 گیگاهرتز به ولتاژی بین 1.1 تا 1.2 نیاز داره ( بسته به کیفیت پردازنده )
متاسفانه دمائی که در نرم افزارها مشاهده میکنید با دمائی که سیستم پروتکشن را فعال میکند (دمای درونی پردازنده) متفاوت است
به شما پیشنهاد میکنم سیستم توربو را خاموش کنید و با ولتاژ 1.2 روی 4 گیگاهرتز تست کنید به احتمال قوی مشکلتون حل میشه
اگر مشکل حل شد میتوانید به افزایش فرکانس و ولتاژ بپردازید تا به بهترین پرفومنس دست پیدا کنید
2 نکته را لطفا دقت بفرمائید اول اینکه افزایش و کاهش فرکانس و ولتاژ را به آرامی انجام دهید و در هر مرحله سیستم را خوب تست کنید
نکته بعدی اینکه همیشه موقعی که به نقطه نهائی رسیدید یک پله عقب گرد کنید تا سیستم کاملا استیبل باشه
برای مثال اگر با ولتاژ و دمای مناسب سیستم روی 4.7 استیبل شد برای استفاده 7/24 فرکانس را روی 4.6 یا 4.5 ست کنید
نقل قول:
سلام
همانگونه که در اسکرین شات مشخص است ولتاژ هسته به هر دلیلی روی 1.356 ست شده که میتونه از تنظیمات اشتباه شما یا تنظیمات اتوماتیک مادربرد باشه
این پردازنده برای فرکانس 4 گیگاهرتز به ولتاژی بین 1.1 تا 1.2 نیاز داره ( بسته به کیفیت پردازنده )
متاسفانه دمائی که در نرم افزارها مشاهده میکنید با دمائی که سیستم پروتکشن را فعال میکند (دمای درونی پردازنده) متفاوت است
به شما پیشنهاد میکنم سیستم توربو را خاموش کنید و با ولتاژ 1.2 روی 4 گیگاهرتز تست کنید به احتمال قوی مشکلتون حل میشه
اگر مشکل حل شد میتوانید به افزایش فرکانس و ولتاژ بپردازید تا به بهترین پرفومنس دست پیدا کنید
2 نکته را لطفا دقت بفرمائید اول اینکه افزایش و کاهش فرکانس و ولتاژ را به آرامی انجام دهید و در هر مرحله سیستم را خوب تست کنید
نکته بعدی اینکه همیشه موقعی که به نقطه نهائی رسیدید یک پله عقب گرد کنید تا سیستم کاملا استیبل باشه
برای مثال اگر با ولتاژ و دمای مناسب سیستم روی 4.7 استیبل شد برای استفاده 7/24 فرکانس را روی 4.6 یا 4.5 ست کنید
سلام
ولتاژ برای 4.5 ست شده و پردازنده به خاطر Current Limit فرکانسش کم شده.
این اتفاق فقط تو تستهای Prime95 و IBT رخ می ده.